Voor iedereen met eenvoor 50+'ers en gepensioneerden
‼️Vanwege het coronavirus raden wij alle onnodige contacten en verplaatsingen af‼️

Zoek snel in de buurt

Hoe werkt het?

 1. Meld je gratis aan

  Maak gratis een account aan op deze website.

 2. Vind jouw klusmatch

  Ontdek leuke klussen of klussers in uw buurt.

 3. Stuur een bericht

  Bevestig jullie onderlinge afspraak

 4. Taak volbracht

  Sluit af met een beoordeling!

Rust roest! Stilzitten is niets voor mij.

 

Als actieve 50-plusser heb je in je leven heel wat ervaring opgedaan. Ervaringen die anderen kunnen gebruiken en waar je na je 50ste ook tijd voor hebt om ze te delen. Uit dit idee werd ZilverKlus geboren.

Zilverklus is een platform dat de kennis, ervaringen, vaardigheden en talenten van de 50-plusser aanbiedt aan iedereen die er beroep op wilt doen. Op een makkelijke en vrijblijvende manier kan je, in je buurt, op zoek naar mensen die jouw hulp zoeken?

Ben jij een 50-plusser die graag anderen helpt en daarmee op wettelijke basis ook nog belastingvrij een centje kan bijverdienen?

Schrijf je dan hier in >

Klusjes in de kijker

Voegwerken

Voegwerken

Klustype:  Andere kleine herstellingen
Zoek een klusje

Klussers in de kijker

Christine S.

Beter geven dan krijgen

Klustype:  Personenvervoer, Auto naar keuring of garage
Zoek een Zilverklusser

Hoe Zilverklussers met Corona omgaan....

Zilverklussers zijn de meest kwetsbare doelgroep voor het Coronavirus. Ons leven en onze bewegingsvrijheid worden hierdoor drastisch beïnvloed met de bedoeling om onderlinge besmetting maximaal te vermijden. Een oproep aan alle Zilverklussers om naast de overheidsregels, ook hun troeven van ervaring en gezond boerenverstand heel consequent te blijven volgen!

Ervaringen met ZilverKlus

Louis K.

Als alleenstaande mis ik vaak appreciatie en voldoening. Niets moet en alles mag. Met ZilverKlus heb ik niet alleen heel wat nieuwe mensen leren kennen, er kwam ook terug structuur in mijn leven. Ik vind het zalig om afspraken te maken en mensen een lach op hun gezicht te toveren. (Louis 73 jaar)

Ingeborg P.

Bij ZilverKlus vond ik op een makkelijke manier een leuke vrijetijdsbesteding. Het gaat me niet om het geld, mensen helpen is mij veel meer waard. De appreciatie en de sociale contacten zijn onbetaalbaar. (Ingeborg 59 jaar)

Jonas N.

Ik ben een manusje van alles, stilzitten is niet aan mij besteed. Met mijn tuin en de 6 kleinkinderen heb ik mijn handen vol. Alleen op maandag zocht ik nog wat klusjes. Met ZilverKlus help ik nu de mensen in de buurt en verdien er ook nog direct een centje mee bij. (Jonas N. 65 jaar)

Op zoek naar een helpende hand?

Ben jij op zoek naar een helpende hand?

Op ZilverKlus kan je gratis een oproep plaatsen om hulp te krijgen van een bekwame 50-plusser klusser. Geen tijd om de auto te kuisen of naar de autocontrole te gaan, moet je afval naar het containerpark maar heb je geen aanhangwagen, zoek je een betaalbare privé gitaarleraar of wil je nu eindelijk wel eens leren hoe je zelf sushi maakt. ZilverKlus helpt je gratis, makkelijk en snel aan de juiste 50-plusser klusser.

Geen tijd om te wachten?

Zet je oproep in de kijker met een PROMOklusje en uw klusje is zo geklaard!

Zet je klusje in de kijker