Voor iedereen met eenvoor 50+'ers en gepensioneerden
‼️Vanwege het coronavirus raden wij alle onnodige contacten en verplaatsingen af‼️

Ben jij ook blind geworden voor die “uitstelklusjes? Klusjes die er wel zijn maar die je na verloop van tijd niet meer ziet. Het zijn zo van die kleine dingetjes die net teveel moeite kosten om in orde te brengen. Om de zoveel tijd stoot je wel weer eens op een klusje dat je uitgesteld hebt en denk je… “Goh ja, dat moest ik ook nog in orde brengen.” Wel, zet je “uitstelklusjes” op ZilverKlus.be en laat een 50-plusser klusser uit je buurt jouw steeds “uitgestelde zorgen” komen oplossen.

 

Ruim de helft van de “uitstelklusjes” leidt tot ruzie

3/4 van de Vlamingen geeft aan thuis wel eens te klussen. De handen uit de mouwen steken is iets waar de Vlaming echt goed in is. Toch zijn er klusjes die weken, maanden ja zelfs jaren blijven liggen. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de Vlamingen zich ergert aan de telkens opnieuw uitgestelde klusjes. Erger nog, ruim de helft van deze onafgewerkte klusjes leidt tot ruzie binnen het gezin.

Klusjes die meer dan 4 jaar blijven liggen

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er een aantal klusjes vaker en langer blijven liggen dan andere. Het verven of behangen van een muur wordt gemiddeld met 2 jaar uitgesteld. Ook het plaatsen van plinten of het vakkundig wegwerken van elektriciteitskabels is een klusje dat maar niet opgelost geraakt. Bij bijna 20% van de Vlamingen blijven deze klussen zelfs 4 jaar en langer liggen. Misschien zal je jezelf wel herkennen in de top 5 van meest uitgestelde klusjes

  1. Verven van plafonds en verven of behangen van muren
  2. Muurplinten vastzetten en netjes afwerken
  3. Elektriciteitskabels vakkundig wegstoppen
  4. Ophangen van lampen of schapjes
  5. Afkitten of vernieuwen van de silicone in de badkamer

We ergeren ons, maar net niet genoeg

Wat zijn de voornaamste redenen waarom “uitstelklusjes” blijven liggen? Het antwoord is simpel, we ergeren ons niet genoeg aan deze onvolkomenheden om er echt een actie tegenover te zetten. Je kan perfect een douche nemen zonder dat de silicone vernieuwd is. Ook werkt de elektriciteit perfect  zonder dat de kabels goed zijn weggestopt. 75% van de Vlamingen roept de hulp van vrienden, familie of een professional in om dringende klussen op te lossen. Eens de klusjes niet meer echt dringend zijn, is de durf of noodzaak om hulp in te roepen blijkbaar verdwenen.

Liever iemand met kennis van zaken

We storen ons vaak aan “uitstelklusjes”. Voornamelijk omdat we er telkens opnieuw met geconfronteerd worden. 60% van de Vlamingen geeft daarbij aan de klusje te laten liggen omdat ze niet goed weten hoe eraan te beginnen. 25% zegt de klus wel zelf te kunnen oplossen, maar zou liever iemand met meer ervaring inhuren. Daarbij komt dat het inhuren van een professional voor deze kleine klusjes, vaak heel duur is. Een kleine minderheid zou het klusje perfect zelf kunnen klaren maar zegt er dan weer geen tijd voor te hebben.

Zet je “uitstelklusjes” op ZilverKlus.be

Toch is het niet nodig je te blijven ergeren aan deze “uitstelklusjes”. Zet je klusje op ZilverKlus.be en vind de geknipte 50-plusser of senior in de buurt om jouw telkens uitgestelde klusje te komen opknappen. Je zal snel ondervinden dat er tal van voordelen zijn aan ZilverKlus. Geen tijd te verliezen, het is de ergernis echt niet waard. Zet de zorgen van je af, plaats je klusje vandaag nog op ZilverKlus.be en stop met het uitstellen van die klusjes.