Voor iedereen met eenvoor 50+'ers en gepensioneerden
‼️Vanwege het coronavirus raden wij alle onnodige contacten en verplaatsingen af‼️

Krijg jij ook zo’n goed gevoel wanneer de klusje die op je kluslijst stonden uitgevinkt kunnen worden? Noem het maar “goedgevoelklusjes”. Leuk hé. Een klusje dat al een hele tijd op uitvoering ligt te wachten en dat nu eindelijk achter de rug is. Je krijgt er instant een goed gevoel van. Toch zijn er klusje die je alleen, nooit opgelost krijgt. Waar je niet aan kan beginnen, waar je niet alleen aan wilt beginnen. Ook zijn er van die klusjes die elke week, week na week terugkeren. Wel bij ZilverKlus.be hebben we de oplossing, en die oplossing woont vlak bij jou in de buurt.

 

Welke "goedgevoelsklusjes" zijn er?

“Goedgevoelklusjes” kunnen we opdelen in 3 categorieën:

  1. Klusjes die zich verder opstapelen en waarvan je het gevoel krijgt ze nooit op te kunnen lossen
  2. Klusjes die elke week terugkeren en die na verloop van tijd wel eens vervelend kunnen worden
  3. Activiteiten die je al heel lang wou doen, maar waar je door omstandigheden nooit aan toe kom

Geen oplossing vinden voor deze “klusjes” kan heel vervelend en frustrerend zijn. Er dan, na zoveel tijd, een oplossing voor vinden geeft je een zalig geluksgevoel… het “goedgevoelsklusje”.

 

Opstapelklusjes die eindelijk opgelost worden

Laat ons beginnen met de klusjes die zich opstapelen en waar je geen uitweg meer voor vindt. Een perfect voorbeeld hiervan is je persoonlijke boekhouding en papierwerk. Het is elke maand een hele opgave om je papierwerk in orde te krijgen. Niet omdat je er geen tijd insteek, maar wel omdat je totaal geen zicht hebt hoe je alles goed georganiseerd krijgt. Als alles een plaatsje zou krijgen en er een agenda wordt opgesteld lukt het je waarschijnlijk wel. Toch heb je niet de knowhow om dit te doen. Wel ga op ZilverKlus.be opzoek naar een organizer in de buurt en leer alle kneepjes van het vak. De opluchting die je nu elke maand gaat ervaren is gelukzalig. Het perfecte “goedgevoelsklusje”

 

Wekelijks terugkerende klusjes die nooit stoppen

Dan zijn er de klusjes die elke week weer terugkomen. Ook al doe je die meestal met veel plezier, soms is dat klusje er net teveel aan. Een helpende hand, al was het maar eens in de maand, zou meer dan welkom zijn. Waarschijnlijk heb je al wel gehoord van taxi-mama, taxi-papa bestaat ook. Ouders die week na week, heel de stad rondrijden voor de 3 kinderen en misschien ook nog voor oma en opa.

De kinderen naar het voetbal, de tennis, de muziekschool, de tekenacademie, bij vriendjes gaan spelen, afzetten en ophalen van school, het zwembad… Met oma en opa naar de Colruyt, kapper, bakker, beenhouwer... Je kent het wel, met alle plezier, maar soms wordt het echt teveel. Wel op Zilverklus.be vind je heel wat 50-plussers en senioren die graag een wekelijkse taxirit van je overnemen. Als je dan op zaterdag een keertje rustig kan ontbijten, terwijl buur Wilfried taxi speelt voor oma en opa, kan je geluk niet op. Laat ons het een “goedgevoelsklusje” noemen.

 

Een activiteit als “goedgevoelsklusje”

Als fervent reiziger droom je er al jaren van om Italiaans te leren. Toch is het er nooit van gekomen. Elke dinsdag en donderdag is het Italiaanse les, maar het is ook je sportavond met de vrienden. Wel vanaf nu hoef je die keuze niet meer te maken. Ga elke dinsdag en donderdag gerust sporten met je vrienden. Marco (68) komt op maandag- en vrijdagvoormiddag je een uurtje Italiaanse les geven. Zo hoef je niks meer te missen. Marco verdient een centje bij en jij leert Italiaans. Blijkt dat Marco ooit nog een Italiaanse gids is geweest. Volgende maand trekken jullie voor een midweek naar Venetië. Jij gelukkig en Marco gelukkig. Dat “goedgevoelsklusje” is weer geklaard.

Schrijf je nu in op ZilverKlus.be en zet je “goedgevoelsklusje” gratis online.