Voor iedereen met eenvoor 50+'ers en gepensioneerden
‼️Vanwege het coronavirus raden wij alle onnodige contacten en verplaatsingen af‼️

De 50-plus klusser bij ZilverKlus helpen jong en oud

Zijn jullie klaar voor de feesten? Wanneer Sinterklaas het land verlaat, is het tijd ons klaar te maken voor de echte winter. Gelukkig is deze donkere periode van koude dagen ook een periode van gezelligheid. De feesten staan voor de deur en voor je het weet zitten we in 2020. Tijd om in actie te schieten en een lijstje te maken met klusje voor de eindejaarsfeesten. De 50+ klussers bij ZilverKlus staan alvast klaar om iedereen te helpen. Ben je 8 of 88, Zilverklussers zijn er voor iedereen.

 

Gezelligheid is ook een klusje

Laat de gezelligheid maar komen. Het eerste wat er moet gebeuren is het ophangen van de kerstverlichting en het plaatsen van de kerstboom. Niet voor iedereen een vanzelfsprekende klus. Niet voor ouderen, maar ook voor jonge gezinnen kan dit een hele opdracht zijn. De examens zijn volop aan de gang, in het weekend komen daar de hobby’s nog eens bij. De tijd om in het weekend gezellig de kerstverlichting buiten te hangen ontbreekt. Wel zet je klusje snel op ZilverKlus.be en een senior in de buurt springt jouw jong gezinnetje graag bij. Maak duidelijke afspraken en de kerstverlichting wordt opgehangen terwijl jij rustig en zonder stress op je werk zit.

 

Hulp voor het perfecte oudejaar

Hilda wordt dit jaar 70. Geboren op 31 december 1950, 10 minuten voor middernacht. Haar kinderen en kleinkinderen hadden graag een verrassingsfeest voor haar georganiseerd maar Hilda was hen voor. Ze heeft haar 4 kinderen en 9 kleinkinderen op oudejaarsavond uitgenodigd voor een gezellige avond samen. Op ZilverKlus.be ging Hilda opzoek naar 50 plussers die op oudejaarsdag haar kunnen helpen in de keuken. Hilda is nog een vlotte en actieve dame, maar koken, kuisen en alles in de juiste sfeer brengen is toch net iets teveel. Maria, een alleenstaande dame uit de buurt, komt een handje toesteken. Toen Hilda hoorde dat Maria met oudejaar alleen thuis zou zijn, kon ze het niet laten ook Maria uit te nodigen op haar 70ste verjaardag.

  

Glaasje op, laat je rijden

De Bob-campagne kennen we allemaal. “glaasje op, laat je rijden”. Al vele jaren kan je op oudejaarsavond je laten vervoeren door de “Responsible Young Drivers”. Dit bracht André op een idee. Dit jaar start hij zijn eigen “responsible Grey Driver”. Iedereen in de buurt kan tijdens de feestdagen beroep op hem doen als chauffeur. Moet je naar de winkel voor kerstboodschappen, ga je met je gezin op reis en heb je een rit naar de luchthaven nodig of ga je op oudejaarsavond op stap met je vrienden, André staat voor je klaar. Even op voorhand via ZilverKlus een afspraak maken en alles komt in orde.

 

Zonder zorgen op skivakantie

De kerstvakantie luidt ook het begin van het skiseizoen in. In alle skigebieden worden de pistes feestelijk geopend. Mensen met een huisdier weten hoe moeilijk het vaak is om een goede en gepaste opvang te vinden voor de hond, kat of ander huisdier. ZilverKlus kan ook hier een makkelijke en goedkope oplossing bieden. Ze je klusje online en vind een 50-plusser dierenvriend in je buurt. Deze dierenvriend kan van tijd tot tijd bij je thuis eens langskomen om de kat of vissen eten te geven. Maar ook de opvang van een hond kan als klusje ingegeven worden. Dus ga met de kids heerlijk genieten van jullie weekje in de bergen. De opvang voor je huisdier is zo gevonden.

 

Zilverklus het gratis platform voor iedereen

ZilverKlus is een gratis platform voor iedereen. Ben je 8 of 88, iedereen kan op Zilverklus een klusje plaatsen of  een 50-plusser klusser zoeken. Heb je een probleem en zoek je hulp in de buurt, maak de reflex je klusje op ZilverKlus.be te zetten. Er is waarschijnlijk wel een 50-plusser klusser in de buurt die jou graag helpt.

Je kan ons ook vinden op Facebook@zilverklus en klik even op het duimpje.