Voor iedereen met eenvoor 50+'ers en gepensioneerden
‼️Vanwege het coronavirus raden wij alle onnodige contacten en verplaatsingen af‼️

Blogs

Interessante artikelen rond bijklussen, bijverdienen, hulp bieden, ...

Selecteer een categorie

ZilverKlus vecht mee tegen de eenzaamheid

Eenzaamheid is een probleem dat steeds vaker voorkomt. ZilverKlus wil in de strijd tegen de eenzaamheid zijn steentje bijdragen. Door klusjes te plaatsen leren mensen elkaar kennen. Op deze manier vinden ze misschien de weg uit de eenzaamheid

De 50-plus klusser bij ZilverKlus helpt jong en oud

Klusjes op ZilverKlus zijn voor iedereen, van 8 to 88 jaar. Denk ook eens aan alle klusjes waar je tijdens de eindejaarsperiode hulp bij kan gebruiken.

50-plus klussers voor iedereen

ZilverKlus is een platform waar 50-plusser klusser en gepensioneerden hun diensten aanbieden aan iedereen die daar naar vraagt. De klussers zijn 50-plussers, maar de mensen die gebruik maken van de hulp, kunnen van alle leeftijden zijn.

Instant gelukkig met de "goedgevoelsklusjes"

Instant gelukkig met de "goedgevoelsklusjes". Goedgevoelsklusjes zijn klusjes waar je door omstandigheden nooit toe komt. Met een beetje hulp van iemand met ervaring kan je eindelijk deze klussen klaren wat een gevoel van geluk geeft.

"Uitstelklusjes", klussen die steeds weer worden uitgesteld

Uitstelklusjes zijn klusjes die steeds weer worden uitgesteld. Deze klussen blijven liggen en veroorzaken na een tijdje heel wat ergernis. Met ZilverKlus.be kan je deze klusjes nu laten opknappen door een 50-plusser klusser uit de buurt.

Bij ZilverKlus zijn er 101 soorten klusjes

Verhaal over een zoon en zijn mama die ZilverKlus leren kennen en er volop gebruik van beginnen maken om klussers te zoeken en klusjes te laten doen.

Toch nog een vraagje?